sanimatie

animatie

Met animaties kun je effectief laten zien waar jij voor staat of een complex onderwerp toegankelijk maken. In een animatie spelen geen echte mensen, waardoor het publiek zich makkelijker met karakters kan identificeren. Ook is in animatie alles mogelijk en kunnen de gekste ideeën worden verbeeld. Doordat ik niet werk met een standaard vormgeving, kan ik een animatie maken die precies bij jou en jouw verhaal past. Dit alles leidt tot een uniek, opvallend en persoonlijk eindresultaat.

marketing

Animatie kan een uitstekende manier zijn om op te vallen. Door niet met een vast template te werken, maar de animatiestijl aan te passen aan het onderwerp, ontstaat een uniek eindresultaat, wat opvalt. Omdat in een animatie alles kan, kun je in zo kort mogelijke tijd precies je boodschap communiceren en zo makkelijker je doelgroep bereiken.

explanimation

Ik zet mijn werk graag in om mensen iets te leren en animatie leent zich hier uitstekend voor. Met animatie kun je complexe ideeën of onderwerpen toegankelijk maken voor een groot publiek. Een animatie houdt makkelijker de aandacht vast dan geschreven tekst. Ook kan het toevoegen van beelden helpen om een complex onderwerp uit te leggen.

interactie

Door aan een project interactie toe te voegen, betrek je de kijker meer bij je verhaal. Het publiek wordt onderdeel van het project en daardoor blijft het ze langer bij. Voorbeelden van interactie zijn Augmented Reality en het toepassen van interactieve elementen op websites.

Ik verwerk graag kleine en simpele interactieve elementen in een project, die helpen om het verhaal over te brengen. Ik heb nog erg veel te leren op het gebied van interactie, maar ik sta altijd open voor een leuke interactieve uitdaging of samenwerking.