sanimatie

The Dancing Plague of 1518

interactieve geanimeerde website

Rumbling Rooms

videoprojectie

Antea Group

explanimations

Bovenstaande video is een schermopname van www.dancingplague1518.com, een interactieve website over het waargebeurde verhaal van de dansplaag van 1518. Ik vertel hiermee een verhaal over massahysterie in de middeleeuwen en wil de kijker aansporen om na te denken over massahysterie in deze tijd. Met dit project ben ik afgestudeerd aan AKV|st.Joost. Het project werd genomineerd voor de Lucasprijs. 

Met studio HØTMØT heb ik Rumbling Rooms gemaakt, een videoprojectie over de Seeligkazerne in Breda. De Seeligkazerne is een voormalig militaire basis gebouwd in 1640, die sindsdien vele verschillende functies heeft gehad, van wapenopslag tot gymzaal.

Met studio HØTMØT heb ik animaties gemaakt voor Antea Group, om nieuwe ideeën uit te leggen en toegankelijker te maken.

The Phone Industry

infographic

Doorn in het Oog

explanimation

Keep on Smiling

animatie

Een project voor www.drawingthetimes.com over de telefoonindustrie.

Deze animatie heb ik samen met Zanna van Vugt gemaakt voor een expositie in Huis Doorn. De expositie ging over de Eerste Wereldoorlog en de Nederlandse monumenten die hierin een rol speelden. Zanna en ik kregen de opdracht een animatie te maken over Huis Doorn, waar voormalig keizer Wilhelm II na de oorlog verbleef. 

Wat als je altijd gelukkig zou kunnen zijn? Hoe ziet een wereld eruit waarin iedereen altijd gelukkig is? Zou deze wereld wel zo perfect zijn als je zou denken? In dit project verbeeld ik mijn antwoord op deze vragen op een komische en absurde manier. 

Move Along

illustraties

Narcissus, God of our society

augmented reality

Through the Eye of the Past

videoprojectie

In opdracht van Move Along heb ik een serie illustraties gemaakt voor een boekje over mindfulness. Hiervoor maakte ik gebruik van analoge structuren en foto’s, die ik digitaal heb verwerkt tot illustraties. Een aantal van deze illustraties zijn hieronder te zien.

Deze videoprojectie heb ik met studio HØTMØT gemaakt, voor het project Canvas van TivoliVredenburg. Met dit werk geven we antwoord op de vraag What Does Freedom Look Like?.

Met deze projectie brengen we een ode aan de Black Lives Matter protesten. We willen mensen hiermee aansporen om het gesprek over racisme voort te blijven zetten en zo te strijden voor een betere toekomst.

Dit project is gemaakt in samenwerking met Richelle Smits, Jessie van de Logt en Laura Rojas voor een expositie in TAC. Door middel van Augmented Reality geprojecteerd op een standbeeld vertellen we over de druk om altijd perfect te zijn. In dit project was ik verantwoordelijk voor het maken van de animaties en de Augmented Reality app.